Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Miért fontos az emblémázott ajándéktárgy?

Manapság, a gazdasági válság idején, roppant nehéz új ügyfelekre, vásárlókra szert tenni. Ha mégis sikerül, akkor pedig sok esetben az okoz fejtörést, hogy ezeket az új ügyfeleket miképpen tudjuk megtartani. A vásárlók hűségét nem egyszerű elnyerni, ezért folyamatosan tennünk kell annak érdekében, hogy ne forduljanak a konkurens cégekhez.

A legelégedettebb vásárlók is könnyedén máshoz pártolhatnak a hatalmas információáradat és az óriási mennyiségű hirdetés hatására, amely rájuk zúdul nap, mint nap, ezért törekednünk kell arra, hogy véletlenül se merüljön feledésbe a mi vállalkozásunk.

Ahhoz, hogy egy vásárló hosszú távon emlékezzen a vállalkozásunkra érdemes őt meglepni valamilyen személyre szóló, kedves ajándékkal. Az alkalom lehet akár egy névnap, egy születésnap, de ajándékozhatunk csak úgy, ok nélkül is valamit a partnereink számára. Egy kreatív, ötletes megoldással hosszú távon biztosíthatja magának a vásárlók hűségét. Egy emblémával ellátott ajándéktárgy roppant sikeres lehet abban az esetben, ha az ajándék mindig szem előtt van és hasznos is a megajándékozott személy számára. Az egyedi felirattal ellátott karóra például tökéletes meglepetés lehet férfiak és nők számára egyaránt. Ezzel a nem mindennapi ajándékkal garantált lesz az örömszerzés, továbbá biztos lehet abban, hogy ezzel a kedves gesztussal hű vásárlókra tehet majd szert. Az emblémázott karóra azonban nem csupán új vásárlók szerzésére és a leendő vásárlók megtartására alkalmas, mint szóró- vagy promóciós ajándék, hanem a kiváló dolgozók részére is átnyújtható. Ön mivel szokta meglepni a dolgozóit egy-egy vállalati összejövetelen? Tollal, borral, vagy valami más megszokott ajándékkal? Tűnjön ki a versenytársak közül, és hálálja meg partnerei hűségét egy kreatív és egyedi meglepetéssel!