Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Inscriptionare perfecta - pe cadran cu tampografie

Az elmúlt két évtized során a tamponnyomási technológia hihetetlenül gyors iramban fejlődött. A viharos ütemű fejlődés elkönyvelhető annak is, hogy megkezdődött a szilikon kaucsuk alkalmazása a nyomási eljárás során. A szilikon kaucsuk egy olyan anyag, amely taszítja a festéket, tehát az általa végzett festékátadás kiváló. A modern, szilikon kaucsuk tampont használó gépekkel vált lehetővé például az is, hogy már nem csupán egyenes, síkfelületekre lehet emblémát, ábrát, feliratot, illetve jelöléseket nyomni, hanem különböző magasságban elhelyezett felületekre is tökéletes minőségű nyomatok készíthetőek a magasságkiegyenlítő szerkezetnek köszönhetően.

A tamponnyomási technológia elődjeként megemlíthetjük a svájci óraiparban is alkalmazott zselatintamponos módszert, amely lehetőséget teremtett arra, hogy az órák számlapjára felvigyék a számokat. Ezt a korábbi eljárást tökéletesítették mára igen magas minőségi szintre. Tamponnyomási technológia segítségével tökéletesen emblémázhatóak a legkülönfélébb formájú tárgyak, illetve számos anyagra teszi lehetővé a feliratozást. Alkalmazható például fára, műanyagra, fémre, továbbá papírra, bőrre, agyagra, kerámiára és üvegre is remek lenyomat készíthető a tamponnyomási technológia segítségével.

A vállalkozásunk által gyártott karórák számlapjának feliratozására többféle opciót kínálunk fel. Ezek közül az egyik, az említett tamponnyomási technológia, amelyet alkalmazni tudunk standard dombornyomásos, gyöngyös, valamint kiemelkedő indexű számlapon egyaránt. További módszereink között szerepel a maratás, a fotó, a transzfer, a mirror, az offszet nyomás, illetve a szitanyomás is, így garantáltan el tudjuk majd készíteni a karórát, az Ön egyedi igényei szerint.