Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
<< < 1 2 3 4 > >>

Milyen szempontokat célszerű figyelembe venni, egy reklámóra megtervezése során? - 2013.10.16

Hogyha úgy döntött, hogy a vállalkozása marketing kampányának a kiegészítésére trendi reklámajándékot választ, akkor egy egyénileg elkészíttetett karóra tökéletes megoldást nyújt az Ön számára. A karóra időtálló, hasznos és garantáltan hatékony reklámeszköznek számít, vagyis biztos lehet benne, hogy jó úton halad a siker felé. Már csak jól átgondolt szempontok alapján meg kell terveznie azt, hogy milyen is legyen pontosan a karóra.

Tovább »

Milyen szempontokat célszerű figyelembe venni, egy reklámóra megtervezése során?

Mi a titka a sikeres reklámajándéknak? Miért jó reklámajándék egy karóra? - 2013.10.11

Idén, 2013-ban megfigyelhető lett, hogy a korábbi reklámajándékok, amelyeket gyakorta alkalmaztak a marketing kampányok során, mostanra valahogy eltűnőben vannak. Ennek az egyik oka valószínűleg az, hogy elavulttá, unalmassá, és kevésbé feltűnővé váltak, mivel az utóbbi évtizedek alatt ezek a klasszikus reklámtárgyak mindenkihez eljutottak. Kicsik, nagyok, fiatalok és idősek egyaránt hozzájutottak már ezekhez a hagyományos reklámtárgyakhoz, így mára valahogy érdektelenné váltak ezek iránt.

Tovább »

Mi a titka a sikeres reklámajándéknak? Miért jó reklámajándék egy karóra?

Mitől lesz igazán egyedi az általunk készített karóra? - 2013.10.04

A vállalatunk által készített karóra már attól is egyedinek számít, hogy kiemelkedik a többi, sablonos reklámajándék közül. Óráinkat mindenki bátran, büszkeséggel viselheti, praktikusak, időtállóak, és kiváló minőségűek. De mitől is lesznek igazán egyediek?

Tovább »

Mitől lesz igazán egyedi az általunk készített karóra?

Emblémázási eljárások a karórák esetében – szitanyomás és transzfernyomás - 2013.10.02

A vállalatunk által gyártott karórák emblémázási lehetőségei igen szélesek. A kívánt egyedi feliratot, vagy márkajelzést többféle módon is fel tudjuk vinni az óra számlapjára. Lehetőség van offszet nyomásra, maratásra, tamponnyomásra, szitanyomásra, továbbá fotó, mirror és transzfernyomás is választható, hogy az eredmény a lehető legtökéletesebb lehessen.

Tovább »

Emblémázási eljárások a karórák esetében – szitanyomás és transzfernyomás

Tökéletes feliratozás – tamponnyomás segítségével - 2013.09.27

Az elmúlt két évtized során a tamponnyomási technológia hihetetlenül gyors iramban fejlődött. A viharos ütemű fejlődés elkönyvelhető annak is, hogy megkezdődött a szilikon kaucsuk alkalmazása a nyomási eljárás során. A szilikon kaucsuk egy olyan anyag, amely taszítja a festéket, tehát az általa végzett festékátadás kiváló. A modern, szilikon kaucsuk tampont használó gépekkel vált lehetővé például az is, hogy már nem csupán egyenes, síkfelületekre lehet emblémát, ábrát, feliratot, illetve jelöléseket nyomni, hanem különböző magasságban elhelyezett felületekre is tökéletes minőségű nyomatok készíthetőek a magasságkiegyenlítő szerkezetnek köszönhetően.

Tovább »

Tökéletes feliratozás – tamponnyomás segítségével
<< < 1 2 3 4 > >>