Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
<< < 1 2 3 4 > >>

Miért készíttessen karórát mechandising célra? - 2013.09.25

Szeretné felhívni az emberek figyelmét a vállalkozására, és újabb vevőkre szeretne szert tenni? A merchandising célra szánt ajándéktárgyak segítségével ezek a célok könnyedén megvalósíthatóak. Egy-egy apró ajándéktárggyal, amely magán viseli a cégünk, vállalkozásunk nevét, könnyedén ráirányíthatjuk az emberek figyelmét a valódi termékünkre vagy szolgáltatásunkra. A merchandising tulajdonképpen egy olyan jelenség, amely arculatátvitelt tesz lehetővé. Ennek segítségével lehetséges akár vásárlásra is ösztönözni a célcsoportunkat.

Tovább »

Miért készíttessen karórát mechandising célra?

Miért fontos az emblémázott ajándéktárgy? - 2013.09.20

Manapság, a gazdasági válság idején, roppant nehéz új ügyfelekre, vásárlókra szert tenni. Ha mégis sikerül, akkor pedig sok esetben az okoz fejtörést, hogy ezeket az új ügyfeleket miképpen tudjuk megtartani. A vásárlók hűségét nem egyszerű elnyerni, ezért folyamatosan tennünk kell annak érdekében, hogy ne forduljanak a konkurens cégekhez.

Tovább »

Miért fontos az emblémázott ajándéktárgy?

A leggyakoribb céges ajándékok - 2013.09.18

Az utóbbi évek tapasztalatai szerint a céges rendezvényeken, ünnepségeken átadott ajándékok száma egyre csak csökken, illetve akik mégis az ajándékozás mellett döntenek, azok a lehető legkisebb összeget fordítják a szánt meglepetésre. Sok cég esetében azonban elmondható, hogy egyes hagyományokhoz ragaszkodnak, így például a karácsonyi ajándékozásra kiemelt figyelmet fordítanak.

Tovább »

A leggyakoribb céges ajándékok

A karóra egy praktikus promóciós ajándéktárgy - 2013.09.16

A cégünk által gyártott csúcsminőségű karórákat akár promóciós célra is felhasználhatja. A promóciós ajándéktárgy kiválasztása rendkívül nagy odafigyelést igényel, fontos, hogy olyan tárgyat válasszunk, amely megbízhatóságot, minőséget, értéket közvetít, illetve praktikus és hasznos is a vásárlók számára. A karóra éppen ilyen ajándéktárgynak számít.

Tovább »

A karóra egy praktikus promóciós ajándéktárgy

Szép és hasznos céges ajándék: a karóra - 2013.09.11

Vitathatatlanul az egyik legpraktikusabb és legkreatívabb ajándéktárgynak a reklámszöveggel, vagy emblémával ellátott karórát tekinthetjük. Egy nap alatt akár 10-20 alkalommal is rápillant az ember, valamint folyamatosan kéznél, illetve szem előtt van.

Tovább »

Szép és hasznos céges ajándék: a karóra
<< < 1 2 3 4 > >>