Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Szép és hasznos céges ajándék: a karóra

Vitathatatlanul az egyik legpraktikusabb és legkreatívabb ajándéktárgynak a reklámszöveggel, vagy emblémával ellátott karórát tekinthetjük. Egy nap alatt akár 10-20 alkalommal is rápillant az ember, valamint folyamatosan kéznél, illetve szem előtt van.

Néhány esztendővel ezelőtt még csupán igen szűkös volt a felhozatal a promóciós karórákat illetően, mára azonban már számos trendi és divatos darab közül lehet választani. Férfi és női változat egyaránt rendelhető, így igazán személyre szabott és kedves ajándéktárgyat lehet átnyújtani a megajándékozni kívánt személynek, illetve csoportnak. Már nem csak a karórák színe variálható a szivárvány minden árnyalatában, hanem az is, hogy az óra szíja milyen anyagból készüljön. Egy egyedi felirattal ellátott stílusos és divatos karóra kiváló ajándék nők és férfiak számára egyaránt. Ha egy cégen belül dolgozó csoport tagjai számára ajándékoz egy-egy karórát, azzal erősítheti az összetartozás érzését is. Egyszerű, ám mégis praktikus módja annak, hogy kifejezze megbecsülését a dolgozói számára. Egy minőségi karóra időtálló, hosszú éveken át maradandó ajándék, amelyre, ha rápillant a tulajdonosa garantáltan jó érzés tölti majd el. Egy céges karóra nemcsak eleganciát, megbízhatóságot és minőséget képes közvetíteni szavak nélkül, hanem erősíti a hűséget és a vállalat presztízsét is. Abban az esetben, ha csupán néhány darab karórára van szüksége, akkor sincs oka aggodalomra. Cégünk ugyanis, akár már 12 darabtól is vállalja a minőségi, egyedi karórák elkészítését, vagyis nincs szükség arra, hogy a szükségesnél nagyobb mennyiséget vásároljon meg belőle. 
Ha Ön is szeretné értékes, kiváló minőségű, különleges és megbízható ajándéktárggyal meglepni a dolgozóit, vegye igénybe cégünk szolgáltatását.