Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
Miért készíttessen karórát mechandising célra?

Szeretné felhívni az emberek figyelmét a vállalkozására, és újabb vevőkre szeretne szert tenni? A merchandising célra szánt ajándéktárgyak segítségével ezek a célok könnyedén megvalósíthatóak. Egy-egy apró ajándéktárggyal, amely magán viseli a cégünk, vállalkozásunk nevét, könnyedén ráirányíthatjuk az emberek figyelmét a valódi termékünkre vagy szolgáltatásunkra. A merchandising tulajdonképpen egy olyan jelenség, amely arculatátvitelt tesz lehetővé. Ennek segítségével lehetséges akár vásárlásra is ösztönözni a célcsoportunkat.

A merchandising jelenség nem új keletű dolog, már az 1800-as évek végén is megfigyelhető volt bizonyos formája. Akkoriban a forgalmazók, Petőfi, illetve Kossuth nevével látták el az árujukat – például Kossuth-fénymáz, vagy Petőfi-vászon, - hogy így jobban eladhatóvá tegyék a portékájukat.

A merchandising célra készült ajándéktárgyak tehát, az eladást, a fogyasztást hivatottak növelni, legyen szó akár egy termékről, vagy akár valamilyen szolgáltatásról. Választhatunk egyszerű ajándéktárgyat, mint például toll, nyakpánt, jegyzetfüzet vagy öngyújtó, ám, ha biztosra akarunk menni, akkor valami „ütősebb” használati tárgyra lesz szükségünk.
Tökéletes alternatívát nyújt erre például a vállalkozásunk, ugyanis az általunk gyártott karórákat merchandising célra is sikerrel fel lehet használni. Egy karóra praktikus, hasznos, maradandó és különleges ajándék. Ezen felül rendkívül egyedivé is varázsolható, ha a saját cégünk emblémájával látjuk el. Tűnjön ki a tömegből, hagyja maga mögött a konkurenciát, és rukkoljon elő valami újjal, egy sokkalta kreatívabb ötlettel. A merchandising lényege az, hogy ha valamit el szeretne adni, akkor fel kell használnia hozzá valamilyen más tárgyat is. Menjen biztosra, és válassza a minőségi karóráinkat, marketing céljának elérésére.