Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
A leggyakoribb céges ajándékok

Az utóbbi évek tapasztalatai szerint a céges rendezvényeken, ünnepségeken átadott ajándékok száma egyre csak csökken, illetve akik mégis az ajándékozás mellett döntenek, azok a lehető legkisebb összeget fordítják a szánt meglepetésre. Sok cég esetében azonban elmondható, hogy egyes hagyományokhoz ragaszkodnak, így például a karácsonyi ajándékozásra kiemelt figyelmet fordítanak.

Ám az ilyen vállalkozások esetében is az a leggyakoribb, hogy egyre kevesebb pénzt fordítanak a meglepetésre. A legelterjedtebb ajándékok közé tartoznak a tollak, a pendrive-ok, illetve előszeretettel ajándékoznak esernyőt, vagy bort is. A kissé magasabb összeget befektető cégek esetében a legjellemzőbb ajándéktárgyak a polárból készült takarók, a termoszok, illetve a termoszos bögrék.

A korábbi évekhez képest bátran kijelenthető, hogy egyre inkább csökken az az összeg, amelyet a cégvezetők az ajándékozásra kívánnak elkölteni. Ha az Ön költségvetése sem engedi meg, hogy nagyobb összeget költsön reklámajándékra, ám mégsem szeretné kollégáit vagy az ügyfeleit egy gyakori, átlagos ajándékkal meglepni, akkor tökéletes megoldást jelenthet az Ön számára a cégünk által kínált karórák széles választéka. Karóráink igen kedvező árral rendelkeznek, és akár már 12 darabtól is vállaljuk elkészítésüket. Az órák egyedi feliratozással láthatók el, így igazán személyes, és kedves ajándék válhat belőlük. Tény, hogy a legkreatívabb ajándékok a legemlékezetesebbek az emberek számára. Ha egy ajándék elnyeri a tetszésüket, akkor hosszú időn keresztül, jó szívvel fognak majd emlékezni a cégre, illetve a cég vezetőjére, akitől az ajándékot kapták. A karóra különösen hatékony eszköze a dolgozóink iránt érzett hála kifejezésének, mivel egy óra nem csak szép, egyedi, és kreatív ajándék, hanem egyben praktikus is.