Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
A karóra egy praktikus promóciós ajándéktárgy

A cégünk által gyártott csúcsminőségű karórákat akár promóciós célra is felhasználhatja. A promóciós ajándéktárgy kiválasztása rendkívül nagy odafigyelést igényel, fontos, hogy olyan tárgyat válasszunk, amely megbízhatóságot, minőséget, értéket közvetít, illetve praktikus és hasznos is a vásárlók számára. A karóra éppen ilyen ajándéktárgynak számít.

Hatékony eszköze lehet a vásárlók megszerzésének, megtartásának, valamint a vállalat által forgalmazott termékek, illetve a cég által nyújtott szolgáltatások értékesítésének mennyiségét is jelentősen növelhetjük általa. Egy promóciós célra szánt karóra vonzó és népszerű ajándéktárgy, amely kiválóan emblémázható és a rajta elhelyezett márkajelzés jól is látható. Mivel egy karóra egész nap szem előtt van, és napjában többször is rápillantunk, rendkívül hatékony reklámhordozónak számít. A promóciós célra szánt karórák a megajándékozott személyek mindennapjainak részesévé válnak. Nemcsak rövid távú reklámértékkel bír, vagyis nem csupán a termékek, illetve szolgáltatások értékesítését és a márkahűséget növeli, hanem hosszú távon is érzékelhető a hatása. Egy karóra ugyanis időtálló ajándék, a rajta elhelyezett emblémát, vagy reklámszöveget akár éveken keresztül is magán viselheti a megajándékozott személy, amely ahhoz vezet, hogy a márka hosszú távon megmarad az emberek emlékezetében. A promóciós célra készített karóra képes üzenetet közvetíteni a fogyasztó számára a gyártóval, illetve a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban, vagyis egyfajta imázs építő hatással is bír.
Ha az Ön vállalkozásának profiljához is passzolna a karóra, mint promóciós ajándék, forduljon bizalommal cégünkhöz, hogy a marketing stratégiája sikeres lehessen.