Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
<< < 1 2 3 4 > >>

Mivel biztosíthat a vállalkozásának hosszan tartó reklámfelületet? Egy emblémázott karórával! - 2013.11.15

Bizonyára Ön is egy olyan kreatív és hasznos céges ajándékot szeretne átnyújtani a munkavállalói számára, amely még több év múlva is naprakész lesz. De mi lehet az a kreatív, innovatív és évek múltán is naprakész ajándéktárgy? Ne keresgéljen tovább, inkább válasszon egy egyedi formájú, trendi kinézetű, minőségi alkatrészekből készült, saját céges logóval ellátott karórát! Hiszen manapság már alig van olyan ember, akinek ne lenne ott a csuklóján egy karóra. Lehet gyermek, fiatal, vagy öreg, nő vagy férfi, a karóra mindenki számára hasznos és nélkülözhetetlen tárgy.

Tovább »

Mivel biztosíthat a vállalkozásának hosszan tartó reklámfelületet? Egy emblémázott karórával!

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, egy karóra kiválasztása során? - 2013.11.08

Annak érdekében, hogy a leghűségesebb vásárlóinknak, vagy kedves megrendelőinknek a legtökéletesebb karórát nyújthassuk át reklámajándékként, mindenképpen figyelembe kell vennünk néhány fontos dolgot. Mielőtt kiválasztanánk a karóra típusát, célszerű szem előtt tartani például azt, hogy mindennapi használatra szánjuk az ajándékozni kívánt karórát, vagy csupán alkalmi viselet lesz belőle? Egy mindennapi használatra szánt karórának mindenképpen ellen kell állnia a rendszeres igénybevételnek. A megfelelő stílus kiválasztására is érdemes odafigyelni. Amennyiben hölgy az ügyfelünk, akinek a karórát szánjuk, érdemes megfigyelni az ékszereit, és az öltözködési stílusát is. Ha a hölgy elegáns ruhákat hord, akkor mindenképpen valamilyen elegáns kinézetű karórát kell választani.

Tovább »

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, egy karóra kiválasztása során?

Tökéletes karácsonyi reklámajándék: a logózott karóra - 2013.11.06

Bár a karácsony a szeretet ünnepe, amely a családról, a közeli ismerősökről és barátokról szól, mégsem szabad elfelejtkeznünk a reklámtevékenységekről sem, amelyek igen sokat tehetnek ebben az időszakban is a cég előrehaladásáért és sikeréért. A marketing teendők egyébként is besűrűsödnek ebben az időszakban, így jobb, ha már jó előre megtervezzük azt, hogy milyen reklámkampánnyal szeretnénk előrukkolni karácsonykor. Általában a karácsonyi időszakban hajlamosak az emberek túlvásárolni magukat, és számos olyan tárgy is bekerül a kosarukba, amelyekre egyébként semmi szükségük nincsen.

Tovább »

Tökéletes karácsonyi reklámajándék: a logózott karóra

Milyen reklámtárgyakat kedvelnek a nők? Miért érdemes reklámórát ajándékozni a számukra? - 2013.10.23

Köztudott, hogy a férfiak szenvedélyesen rajonganak az autókért, a motorokért, az ezekkel kapcsolatos apróbb tárgyakért, valamint a borokért, a szivarokért, az öngyújtókért, és az egyéb férfias dolgokért. De mi az, amit a nők kedvelnek? Melyek azok a reklámajándékok, amelyeket szívesen használnak? A nők többsége kifejezetten szereti a divatot és a trendet követni. Szeretik a sminket, a körömlakkokat és a szépségápoló szereket, így ezekkel többnyire mindig sikert lehet elérni egy olyan reklámkampány során, amely kifejezetten a nőket célozza meg. Ezzel a legtöbb cég tisztában is van és be is vetik ezeket a jól bevált reklámtárgyakat. De mit is tegyünk, ha szeretnénk kitűnni a versenytársak közül?

Tovább »

Milyen reklámtárgyakat kedvelnek a nők? Miért érdemes reklámórát ajándékozni a számukra?

Tuti reklámajándék férfiak számára: a karóra - 2013.10.18

Igen sok vállalkozónak okoz fejtörést az, hogy milyen reklámajándékkal rukkoljon elő a cége. Főként abban az esetben igaz ez, ha kifejezetten egy bizonyos célcsoportra kell koncentrálni. Azok a vállalkozások, amelyek a férfiakat célozzák meg, mint célcsoportot, igen nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden férfi más, mindenki mást szeret, így egy olyan tárgyat célszerű találni, amely mindenki számára képes örömet okozni. De mi is az a tárgy, amelyet minden férfi szeret, és szívesen kap ajándékba? Ez nem más, mint a karóra.

Tovább »

Tuti reklámajándék férfiak számára: a karóra
<< < 1 2 3 4 > >>