Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse

Informatii tehnice, calitate, garantie

  • ceasurile nu contin nichel si corespont de criteriile RoHS,
  • ceasurile aurite si argintite au grosime de 1 micron,
  • butonul de invartire sunt din otel inoxidabil, cureaua din otel inoxidabil is aluminiu,
  • avem ceas cu un ac de indicatoare,
  • ceasuri cu carcas din otel inoxidabil au geam safir,
  • cel mai multi care au 3 ac de indicatoare, se poate comanda cu indicator de zi,
  • preturile nu contin cutia de cadou (in mod normal sunt pachetat in PVC)

Partile

Carcas
Otel inoxidabil - fiecare carcas din otel inoxidabil are calitate buna din materialul 316L,
Carcas acoperit cu bronz IPS  - depinde de circumstanta folosita aproximativ 2 ani timp de utilizare.
Aliaj acoperit cu  IPS  - depinde de circumstanta folosita aproximativ 1,5 - 2 ani timp de utilizare.

Carcas spate
Facut din otel inoxidabil. Modelurile care sunt rezistent la apa pana la 10 ATM sunt asamblate cu surub.

Curea
Din aluminiu sau otel inoxidabil.

Dispozitiv
Ceasurile furnizat de watch-promotion.com din mare parte sunt din Japan, asamblate cu parti (Seiko, Citizen). Sunt niste modele care sunt asamblate cu part Seico si Citizen.   

Ace de indicatoare
Mai mult de 90%-a produce unul di cel mai cunoscut furnizori pe piata din Hong-Kong  (BUI CHUN WATCH HANDS).

Bateria
Sony sau Maxell.
In ceasuri Citizen  2 - 3  ani.
In ceasuri Seiko 1,5 - 3 ani.

Curea
Ceasurile cu carcas otel inoxidabil au curea din piele din Italia sau piela de vita din China. Timp de utilizare in general mai multi ani, depinde de circumstanta folosita.
Curea din otel inoxidabil au o calitate foarte buna facute din materialul durabil 316L.

 

Control de calitate

Ceasurile inainte de a fi furznizat fac parte de mai multi control de calitate.

Control rezistent la apa: facut de masina
Control de miscare: inainte de furnizare prin 24 de ore.
Controlul de curea din otel inoxidabil: facut de o masina special. 

 

Termen de garantie

Fiecare ceas furnizat de noi are termen de garantie de 2 ani de zile, numai daca in timpul transportului produsul e gresit asamblat sau rebut.

Ceasul le reparam sau daca nu e posibil le schimbam.

 

Garantia nu cuprinde:
- folosit in mod normal (de ex.geam zgariat, scimbarea culorii de curea). 
- pentru bateria
- pentru fiecare parte a ceasului care nu e folosit in mod normal / folosit necorespunzator, din neglijenta, a proveni din accident  (lovituri, indouturi, geam rupturi) 
- fiecare paguba, dauna facuata din causa (ceasul e ne punctual, sau gresala ceasului, ceasul nu functiona) orcie pretentie de paguba e exclus.

 

Masuri de protectie si preventii

Temperatura

Nu puneti ceasul la brusc schimbari temporare (din puternic soare la apa rece) sau temperaturi extreme (peste 60C sau sub 0C)

Camp magnetice

Nu puneti ceasul intenziv pe camp magnetice, de ex. difuzor, telefon mobil, calculator etc.)

A se feri de substante chimice, detergenti, parfume, sau alte materiale chimice, pentru ca ei pot strica cureaua sau carcasul.

Sub apa
A se pastra rezistenta sub apa nu apasati butonul de invartire can ceasul este sub apa.

Ingrijirea si control

Carcasul si curea trebuie curatat regular cu carpa sa evitati corodarea. Fiecare model care e rezistent sub apa, se poate curata cu sapun si perie de dinti.
Daca folositi ceasul in mare a se spala cu apa dulce. 

"Am cautat un cadou personal pentru colegii nostri, care sa fie folositor, pretios sa fie purtat si nu numai pus in vitrina.  Deci am cautat un articol promotional pe care orcine purta cu mandrie, din care se vede ca purtatorul e bine pretuit de noi. Aceste ceasuri au devenit o buna decizie cu orcie pretentie." Erika Sas PR Manager
Alcoa-Köfém Kft.
"Clienti astept mereu idei originale. Cataloagele standare pe piata au un ecou din ce in ce mai slab. Oricum sunt idee noi! Clienti mei totdeauna rasfoiesc cu mare entuziasm catalogul watch-promotion.com . Usureaza munca mea pentru ca pot recomanda in mai multi situati. Pentru mine dovada ca Clientul e satisfacut e cand comanda inca o data ceasul. Ceasul e "etern" chiar si timpul pe care le arata..." Csaba BuberaDirector General
After8 Ltd.
"Am vrut sa daruiesc clienti cu un dar unic si excluziv. Am gandit la ceva care se purta timp mai mult si despre ne amintesc de noi.  Eu am decis sa cumpar ceas. Am observat cam de 12 ori ma uit la ceasul meu o zi.  Nu-i rau!"Szabolcs FonyóGeneral Manager
Pencom Technika Ltd.
"Pentru colegii nostrii am ales o surpriza deosebita si pretios cu ajutorul watch-promotion.com. Chiar pentru unii din colegii mei acest ceas e inaccesibil, in total cred cu inscriptionare pe cadran am obtinut mai mult decat un orcie dar. Va multumesc pentru colaborare si va doresc mult succes in continuare!  Lukács Flórián 
Tiszatextil Ltd.
"Compania noastra e filiala companiei Continental Hungária Ltd in colaborare cu aproximativ 200 de firme in tara.  Am vrut sa motivam cu un dar pe parteneri noastre in campania de toamna ca sa vanda cauciucurile cu o totala garantie.  Am cautat un obiect de inalta calitate si asa am gasit  posibilitatea de a personaliza un ceas cu mecanism Seiko. Parteneri noastre au fost foarte satisfacuti."Zsuzsa Szabó FSG Hungária Ltd.
"Am daruit parteneri nostre cu un model din colectie, pentru ca purtatorul ceasului vede des emblema companiei noastre. Am ales pe watch-promotion.com-ot pentru ca asa larga oferta nu am intalnit altundeva si pentru ca alti nu pre fac inscriptie pe membran. Am primit un serviciu foarte bun." Mónika Varga marketing communication
Bayer CropScience
"In ocazia aniversarea companiei noastre de 15 ani, am cautat un dar pentru colegi care sa fie representativ si folositor. Cu calitatea si cu serviciul santem foarte satisfacuti. Watch-promotion.com au preturi bune, comunicare percisa, legatura corecta."Éva WernitzerMarketing manager
ProgEn Ltd.