Figyelem!

Biztosan törli?

TörlésMégse
<< < 1 2 3 4 > >>

A történelem néha apróságokon múlik… - 2014.03.10

Azt mindenki tudja hazánkban, hogy miért harangoznak délben, azt azonban kevesen tudják, hogy Kőszegen 11 órakor is megkondulnak a harangok.

Tovább »

Milyen szerepe lehet egy reklám karórának a cégünk reklámozásában? - 2014.01.20

A reklámkaróráknak többnyire emlékeztető reklámkampányok során lehet kiemelkedő szerepe, hiszen egy egyedi felirattal emblémázott, céges karóra tökéletes üzenethordozónak és egyben hatékony és praktikus reklám eszköznek is bizonyul. Ahhoz azonban, hogy megérthessük mit is takar tulajdonképpen ez az emlékeztető reklámkampány, tudnunk kell, hogy milyen típusú reklámozási formák léteznek. A reklámokat tulajdonképpen remekül be lehet határolni, ugyanis mind olyan fizetett tömegkommunikáció, amely a fogyasztókra, illetve azok cselekedeteire kíván hatást gyakorolni.  

Tovább »

Milyen szerepe lehet egy reklám karórának a cégünk reklámozásában?

A reklámtárgy vagy reklámszöveg a hatékonyabb reklámozási módszer? - 2014.01.17

Érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon mi képes jobban megmozgatni az embereket? Mi az, ami sokkal inkább hatékony, és képes vásárlásra ösztönözni az embereket? Talán a reklámszöveg az, ami a nagyobb forgalmat tudja generálni számunkra, vagy netán az ötletes, és praktikus reklámtárgy az, amely vonzani fogja a vevőket? Tulajdonképpen, mindkét reklámozási módszernek ugyanaz a célja, mégpedig az, hogy növelje a vállalkozás bevételét, forgalmát, hírnevét. Ezt vagy nyíltan kimondva, vagy éppen burkoltan hivatottak az emberek tudtára adni.  

Tovább »

A reklámtárgy vagy reklámszöveg a hatékonyabb reklámozási módszer?

Néhány tudnivaló az üzleti ajándéknak szánt tárgyak átadásával kapcsolatban - 2013.12.04

Amennyiben úgy döntött, hogy szeretné meglepni alkalmazottait, vagy éppen főnökét karácsony alkalmából, valamilyen üzleti ajándéktárggyal, nem árt néhány fontos dologgal tisztában lennie. Először is jegyezzük meg, hogy bármilyen ajándékot is választottunk, mindenképpen be kell azt csomagolnunk valamilyen ízléses formában. Gondoljunk csak bele, díszes csomagolás nélkül a világ legdrágább bora is csupán egy üveg alkoholnak tűnik a többi között. Emiatt nagyon fontos, hogy ha valamilyen szeszes italt szeretnénk üzleti ajándékként átnyújtani, mindenképpen csomagoljuk azt be egy díszdobozba. Szeszes italt azonban, nem mindenki számára okos ötlet ajándékozni. Hiszen igen sokan vannak, akik nem fogyasztanak alkoholt, ezért nem árt az ajándékozás előtt alaposan utána járni, hogy a megajándékozni kívánt személy italozik-e.

Tovább »

Néhány tudnivaló az üzleti ajándéknak szánt tárgyak átadásával kapcsolatban

Hogyan fejezd ki a háládat a dolgozóid felé? - 2013.11.29

Közeledik az év vége, vagyis hamarosan eljön az ideje annak, hogy összegezd az év során elért eredményeket. Számba kell venned azt is, hogy mely munkavállalóid voltak azok, akik maradéktalanul közreműködtek abban, hogy a cég sikeres lehessen. Tudod már, hogy kik ezek a személyek? Szeretnéd nekik valamilyenmódon meghálálni a kitartó munkát és a hűséget, ám nincs ötleted, hogy mivel tehetnéd ezt meg? Segítünk! Adunk néhány ötletet, amelyeket garantáltan hasznosítani tudsz majd. Először is, mérlegeld azt, hogy milyen ajándék az, ami tökéletesen passzol a vállalkozás mondanivalójához. Válassz olyan tárgyat, ami nem tér el nagyban a cég arculatától. Például, ha egy környezettudatos, egészséges életmódot támogató céged van, semmiképpen se adj át ajándékba a dolgozóidnak emblémázott öngyújtót, vagy szivart.

Tovább »

Hogyan fejezd ki a háládat a dolgozóid felé?
<< < 1 2 3 4 > >>